Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Bali reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Bali!

Vliegtickets naar Bali

Gelegen tussen Java en Lombok, op een centrale plek in de Indonesische eilandengroep, bevindt zich Bali. Het vulkanische eiland heeft een prachtig, bergachtig binnenland en tropische, witte stranden. Dat het eiland relatief klein is, maakt het gemakkelijk het afwisselende landschap van Bali te ontdekken. Bali is een populaire duiklocatie en leent zich uitstekend voor een ontspannen strandvakantie. De vele tempels, rijstvelden en bergen maken het landschap adembenemend. Met uw vliegtickets naar Bali kan u de Balinese cultuur ontdekken, met de heerlijke keuken en de prachtige Balinese dans.

Bezienswaardigheden

De voornaamste bezienswaardigheden van Bali zijn de natuur: de vulkaan in het midden van het eiland, de bergen, de prachtige rijstvelden (sawa's) en de parelwitte stranden. Daaraan zijn uiteraard veel mogelijke activiteiten verbonden, zoals trekkings door de natuur of duiken en het koraal bekijken. Het toeristische zuiden biedt een levendig uitgaansleven en het noorden is daarentegen en oase van rust. De hoofdstad Denpasar is heet en druk, maar de stad Ubud, gelegen in het midden van het eiland, is een verrassend dynamische stad met veel kunst, dans en een bruisend straatleven. De Balinese cultuur komt tot uiting in de vele tempels, de dansen en de gamelanmuziek. Boek uw vliegtickets naar Bali om dit prachtige eiland en haar vele facetten te ontdekken.

Van en naar het vliegveld

Een vliegticket naar Bali brengt u naar het vliegveld Ngurah Rai Airport in de hoofdstad Denpasar. Het vliegveld ligt 13 kilometer ten zuiden van het centrum van Denpasar. Om naar het centrum of een andere nabij gelegen plaats te komen, is een taxi de meest geschikte optie. Boek deze vooraf via YourAirportTransfer of pak ter plaatse de taxiservice van Ngurah Rai Airport Taxi, waarvan de prijzen vaststaan en er dus zonder meter wordt gereden.

Boek uw vliegtickets naar Bali

Het adembenemende Indonesische eiland Bali is een paradijs voor elke reiziger: van het prachtige binnenland tot de exotische stranden. Boek nu uw vliegtickets naar Bali via Vliegtickets.nl en ervaar onze uitstekende service en klantvriendelijkheid.

Lees verder
Verberg tekst