Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

New York reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets New York!

Vliegtickets naar New York

Geen stad ter wereld is vergelijkbaar met The Big Apple. Een vliegticket naar New York laat u kennismaken met een unieke stad, waaraan u na één bezoek verslaafd bent. Deze metropool is op alle terreinen toonaangevend; van theater, kunst en mode tot media en financiën. De vijf wijken - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island - de monumenten, de musea, de theaters en de skyline zijn belangrijke en wereldberoemde iconen. De bijnaam 'The City that Never Sleeps' heeft de stad te danken aan de drukte en levendigheid op straat.

Bezienswaardigheden

Een vliegticket naar New York biedt u een eindeloze bron aan bezienswaardigheden. Het Vrijheidsbeeld, Wall Street, de Empire State Building, Broadway, Times Square, Central Park en the Brooklyn Bridge zijn slechts een aantal van de vele onmisbare trekpleisters die de stad te bieden heeft. Naast de indrukwekkende architectuur van de stad, waarin de duizelingwekkende wolkenkrabbers overheersen, zijn er tal van fenomenale kunstmusea, zoals het Guggenheim Museum, het MoMA en het Metropolitan Museum of Art. Als een belangrijke modestad geldt winkelen als een ware attractie, waarvoor Fifth Avenue het centrum is. Buurten buiten Manhattan, zoals het hippe Brooklyn, zijn eveneens het bezoeken waard om even het drukke Manhattan te ontvluchten.

Van en naar het vliegveld

Vanaf de drie grote luchthavens - JFK International,Newark en LaGuardia - zijn er uitgebreide mogelijkheden om het stadscentrum te bereiken. Vanaf JFK is het mogelijk met de Air Train in 60 minuten in het centrum te zijn met een aansluiting op het metronetwerk van de stad. Iedere 15 tot 20 minuten rijden er Airport Service Express bussen naar het centrum. Bovendien biedt deze service ook een verbinding met de andere twee vliegvelden. Vanaf Newark is de trein de beste optie, die doet er ca. 20 minuten over, en vanaf LaGuardia kunt u het beste een taxi nemen. Net als bij de andere vliegvelden zijn deze gele taxi's gemakkelijk te vinden of nu al vooraf te reserveren.

Boek uw vliegtickets naar New York

De stad die nooit slaapt en overloopt van kunst, cultuur en bruisend stadsleven: New York moet u gezien hebben. Vliegtickets.nl zet de beste opties voor u op een rij, dus boek nu uw vliegtickets naar New York!

Vliegtickets.nl Blog New York

Een vliegticket New York in uw bezit? Of geïnteresseerd? Ontdek onze New York tips:
- Stedentrip New York in 4 dagen.

Lees verder
Verberg tekst